Условия за ползванеЦени, условия на доставка и плащане

Всички цени, обявени на сайта, включват ДДС. Доставката се извършва в рамките на един работен ден или експресно за 3 часа. Подробно описание на условията и различните видове доставки.

Права на потребителя

Потребителите на електронен магазин Пеперуна имат право да върнат всеки един продукт в 7-дневен срок от получаването на стоката, при условие, че той бъде върнат във вида, в който е получен, без да бъде ползван, съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. При връщане или замяна на продукт, таксата за доставка се заплаща от потребителя, освен случаите, в които стоката има дефект или е направена грешка от страна на магазин Пеперуна.

За съдържанието на сайта

Съдържанието на сайта, включително снимки и описания на продукти са на Лукрат ООД.

Нямате право да възпроизвеждате, която и да е част от сайта www.peperuna.com, както и да ползвате съдържанието и снимките от сайта без писмено съгласие от страна на Лукрат ООД.

Пеперуна си запазва правото да прави промени по всяка част от съдържанието и дизайна на www.pepеruna.com, да променя цените, условията за доставка и плащане, информацията за продуктите.

Юридическа информация

Магазинът за бижута и аксесоари Пеперуна www.pepеruna.com е собственост на Лукрат ООД с ИД № 131318272. Дружеството се представлява от Ирина Герджикова, в качестовото и на Управител.
Количка

Количката е празна.

Търси

Нови продукти

Гривна Софи

Гривна Софи

Цена: 8.00лв.
Гривна Софи

Гривна Софи

Цена: 8.00лв.

Facebook профил